Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣεισμός στην Τουρκία: Αυτοί είναι οι Έλληνες που αγνοούνται στην Αντιόχεια

Σεισμός στην Τουρκία: Αυτοί είναι οι Έλληνες που αγνοούνται στην Αντιόχεια

Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο Έλληνες που αγνοούνται από τη Δευτέρα στην Τουρκία. Πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων που έμεναν στην περιοχή της Αντιόχειας και έχουν να δώσουν σημεία ζωής από την ημέρα του καταστροφικού σεισμού. 

Ο Γιώργος Αντύπας, 65 ετών και η σύζυγός του, Νίντα Αντύπα, 62 ετών κατοικούσαν στον 5ο όροφο εξαώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε μετά τον φονικό σεισμό ο οποίος έπληξε την Τουρκία και τη Συρία. 

Τα παιδιά τους και οι συγγενείς τους έχουν απευθυνθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για να εντοπιστούν. 

Ο Γιώργος Αντύπας είναι Έλληνας και η σύζυγός του κατάγεται από τη Συρία.

Εάν κι οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν στο ενδεχόμενο ο Γιώργος Αντύπας και η Νίντα Αντύπα να ήταν την ώρα του σεισμού στο σπίτι τους, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που προσεύχονται και ευελπιστούν να πρόλαβαν να βγουν από το διαμέρισμα και πλέον – για οποιοδήποτε λόγο – αδυνατούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους.

Οι διασώστες που έχουν ανασύρει τις προηγούμενες ώρες τέσσερα άτομα ζωντανά από το κτίριο που υπήρχε το διαμέρισμα των Ελλήνων, συνεχίζουν τις έρευνες τους στα χαλάσματα.

Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί διασώστες ψάχνουν για επιζώντες στο σημείο που κάποτε βρισκόταν η πολυκατοικία, ενώ τώρα είναι μια άμορφη μάζα από μπάζα και συντρίμμια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ