Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚηδεία Κωνσταντίνου: Μενδώνη και Πικραμμένος θα εκπροσωπήσουν την Κυβέρνηση

Κηδεία Κωνσταντίνου: Μενδώνη και Πικραμμένος θα εκπροσωπήσουν την Κυβέρνηση

Αναβαθμίζεται η παρουσία της Κυβέρνησης στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες και οι διεργασίες για την επικείμενη κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντινού, τη Δευτέρα 16/01/2023.

Η Κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου από τον Αντιπρόεδρό της Παναγιώτη Πικραμμένο και την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Σημειώνεται πως το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast, δεν έχει θέσει κανένα «απαγορευτικό» σε όσους βουλευτές θέλουν να μεταβούν στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας ή στο Τατόι. Στην κηδεία τη Δευτέρα αναμένεται να δούμε αρκετά γαλάζια και όχι μόνο, στελέχη που είτε για ιδεολογικούς λόγους είτε γιατί είχαν οικογενειακούς δεσμούς με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ θα περάσουν το κατώφλι της Μητρόπολης.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου την οποία συνδέουν προσωπικοί δεσμοί με την οικογένεια καθώς ο τέως Βασιλιάς ήταν στενός φίλος του πατέρα της αλλά και νονός της, οπότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα παραστεί για να τον αποχαιρετήσει. Αντίστοιχους δεσμούς με την οικογένεια του εκλιπόντος έχει και ο Παύλος Γερουλάνος καθώς ο πατέρας του, Μαρίνος, είχε θητεύσει σε διάφορες θέσεις (γραμματέας, αυλάρχης και τελετάρχης) δίπλα στον τέως Βασιλιά ή τον πατέρα του, Παύλο.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης δήλωσε δημόσια σε τηλεοπτικό σταθμό (OPEN) ότι θα πάει στην κηδεία, ενώ πληροφορίες θέλουν και τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλή Μαντά να παρίσταται. Ακούγεται επίσης το όνομα του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρη Βαρτζόπουλου αλλά και άλλων οι οποίοι ενδέχεται να παραστούν αλλά όταν ερωτώνται κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τελετή θα είναι παρούσα η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ