Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΛαμία: Γιατρός ζητούσε απινιδωτή και της είπαν ότι είναι χαλασμένος – Νεκρός...

Λαμία: Γιατρός ζητούσε απινιδωτή και της είπαν ότι είναι χαλασμένος – Νεκρός ο 50χρονος ασθενής

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας 50 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ σύμφωνα με το lamiareport.gr, η γιατρός που τον συνόδευε ενημερώθηκε πως ο απινιδωτής που θα μπορούσε ενδεχομένως να τον βοηθήσει δεν λειτουργούσε.

Ο 50χρονος νοσηλευόταν για μέρες στην Καρδιολογική Κλινική στο νοσοκομείο Λαμίας με σοβαρή μυοκαρδιοπάθεια και το βράδυ της Τετάρτης η υγεία του επιδεινώθηκε, καθώς ανέβασε πυρετό και παρουσίασε δύσπνοια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ασθενής, συνοδεία γιατρού της ΜΕΘ, οδηγήθηκε στον 1ο όροφο για αξονική τομογραφία προς διερεύνηση των αιτιών της λοίμωξης και εκεί παρουσίασε αρρυθμία. Άμεσα η γιατρός ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ και ζήτησε τον απινιδωτή που βρίσκεται στον όροφο, όμως ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του Τμήματος ότι ο απινιδωτής δεν δουλεύει.

Μαζί με τον ασθενή έφτασαν στο ΤΕΠ στο ισόγειο, όπου μαζί με καρδιολόγο έκαναν για περισσότερα από 20 λεπτά προσπάθειες για ανάνηψη, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το lamiareport, ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, έδωσε άμεσα προφορική εντολή στο τεχνικό τμήμα, για έλεγχο του χαλασμένου απινιδωτή.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ο απινιδωτής λειτουργούσε μια χαρά…

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ