Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟρεστιάδα: Γραφείο τελετών έφτιαξε κηδειόχαρτο και στέλνει λουλούδια για την κηδεία της...

Ορεστιάδα: Γραφείο τελετών έφτιαξε κηδειόχαρτο και στέλνει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Το γραφείο τελετών στην Ορεστιάδα έχει ξεκινήσει, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του, να στέλνει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Το θέμα γίνεται viral στα social media…

Το γραφείο τελετών κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στην Ορεστιάδα και να γίνει θέμα συζήτησης στους κόλπους του διαδικτύου. Αιτία η απόφαση του ιδιοκτήτη να φτιάξει κηδειόχαρτο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και να στείλει λουλούδια στο Λονδίνο, στη μνήμη της. Αιτία όπως λέει ο ίδιος, μια ερώτηση που του έκανε γυναίκα. Ήθελε να στείλει λουλούδια και ο ίδιος προσφέρθηκε να την εξυπηρετήσει.

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην Ορεστιάδα. Πρόκειται για τον Βασίλη Κιλιτζίδη, ο οποίος ανέλαβε να στέλνει λουλούδια στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ μέσω του γραφείου του, εξυπηρετώντας όπως λέει κατοίκους της Ορεστιάδας αλλά και γειτονικών περιοχών.

Αφορμή όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στάθηκε μια κυρία που ήρθε από το γραφείο του και τον ρώτησε αν μπορεί να την βοηθήσει, καθώς όπως του είπε, ήθελε να στείλει λουλούδια στο Λονδίνο για την κηδεία της Ελισάβετ. “Κάναμε ένα κηδειοχαρτο και αφορμή στάθηκε μια κυρία που ήρθε και μας είπε αν υπάρχει τρόπος να στείλει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας.

Το έψαξα αμέσως και αφού διασφάλισα ότι υπάρχει τρόπος να αποσταλούν λουλούδια, έκανα όλες τις ενέργειες, τύπωσα και κηδειόχαρτο και ήδη ξεκίνησε η αποστολή λουλουδιών και από άλλους για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.»

«Μου έκανε εντύπωση αλλά φαίνεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει φίλους παντού» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών στο thrakinea.gr…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ