Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρός: Διήμερο ζέστης και μετά φθινόπωρο - Πότε θα δούμε 40άρια και...

Καιρός: Διήμερο ζέστης και μετά φθινόπωρο – Πότε θα δούμε 40άρια και πού

Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία, 40άρια στη Λάρισα – Πολλή ζέστη Παρασκευή και Σάββατο – Αλλάζει το σκηνικό από την Κυριακή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη! Ο καιρός για το επόμενο διήμερο (Παρασκευή και Σάββατο) προβλέπεται ζεστός με θερμοκρασίες  που θα ξεπεράσουν τους 38 βαθμούς Κελσίου. 

Από σήμερα Πέμπτη 15/9 η θερμοκρασία ανεβαίνει σημαντικά σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Στο εσωτερικό της Θεσσαλίας προς τη Βοιωτία, το εσωτερικό της Αργολίδας θα δούμε θερμοκρασίες 35-37 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια όλη τη μέρα, οι άνεμοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη καλός καιρός και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Σημαντική σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Οι θερμές αέριες μάζες που θα επικρατήσουν στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Η κορύφωση του κύματος ζέστης αναμένεται στις περισσότερες περιοχές την Παρασκευή 16/09 και το Σάββατο 17/09, οπότε κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει του 38 βαθμούς Κελσίου. Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται σε 7 μεγάλες πόλεις της χώρας από σήμερα Πέμπτη 15/09 έως και την Κυριακή 18/09.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ