Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Αυγούστου ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ

Περιπετειώδης ήταν η πτήση της Jet2 που πραγματοποιούσε την πτήση Μπέρμιγχαμ-Αττάλεια, πριν από 4 μέρες σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βρετανικού Τύπου.

Όπως αναφέρει η Metro, ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στα 30.000 πόδια, οι αεροσυνοδοί ενημερώθηκαν πως ο ένας εκ των πιλότων έχει λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση που έγινε αντιληπτή ακόμα και τους επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Αυγούστου ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ και εν τέλει το αεροπλάνο έκανε εκτάκτως προσγείωση στη Θεσσαλονίκη.

«Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρχαν οι αναταράξεις. Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης», είπε χαρακτηριστικά στην Birmingham Live.

Η αδιαθεσία του πιλότου προκάλεσε αναστάτωση

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση το αεροπλάνο να προσγειωθεί στην Θεσσαλονίκη και να μείνει για μία ώρα στον διάδρομο, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό στο Birmingham Live: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη 23 Αυγούστου λόγω αδιαθεσίας ενός εκ των πιλότων. Ένα πλήρωμα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε πελάτες στο δρόμο τους για την Αττάλεια το ίδιο βράδυ. Ενημερώσαμε τους επιβάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ