Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑφροδίτη Λατινοπούλου: Πανικός στο Twitter με την ένταξή της στο κόμμα του...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Πανικός στο Twitter με την ένταξή της στο κόμμα του Μπογδάνου

Τα σχόλια της της… ελληνικής twitterόσφαιρας είναι χαρακτηριστικά!

Σχεδόν… κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου προσχώρησε σήμερα, Πέμπτη, στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, του Θ. Τζήμερου και του Φ. Κρανιδιώτη

Όπως είχαμε γράψει ήδη από τις 23 Ιουλίου στο in: «Δεν αποκλείεται μάλιστα, η ίδια να προσπαθεί να… καλλιεργήσει το εκλογικό κοινό της επιδιώκοντας ίσως να το εκπροσωπήσει κάποια στιγμή στα βουλευτικά έδρανα, αφού η ίδια επιμένει προφανώς να θεωρεί ότι της αξίζει μια τέτοια θέση…»

Έτσι και έγινε, αφού στις επόμενες εκλογές -όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν- η Αφροδίτη Λατινοπούλου θα διεκδικήσει την ψήφο ενός κοινού, το οποίο η ίδια «καλλιεργεί» εδώ και αρκετούς μήνες με τις ρατσιστικές και ομοφοβικές αναρτήσεις της.

Πανικός στο Twitter

Μια πρώτη εικόνα για το τι πιστεύει ο κόσμος για το πολιτικό αυτό «πάντρεμα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο παίρνουμε από το twitter, όπου μέσα σε πολύ λίγη ώρα από την ανακοίνωση, είχε εκτοξεύσει το όνομα της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην πρώτη θέση των ελληνικών trends.

«Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες» είπε η κ. Λατινοπούλου εξηγώντας την απόφασή της αυτή και… το twitter δεν θα μπορούσε να συμφωνεί περισσότερο, όχι όμως για τους ίδιους λόγους που πιστεύει εκείνη.

«Στο κόμμα του Μπογδάνου η #Λατινοπουλου. A match made in heaven» γράφει με εμφανώς ειρωνική διάθεση ένας χρήστης.

«Στο κόμμα του Μπογδάνου η Λατινοπούλου. Σοκ σε ολόκληρη την χώρα. Ποιος να το περίμενε!» αναφέρει και πάλι ειρωνικά ένας άλλος.

«Η ένταξη της #Λατινοπουλου στην Ελληνική δημιουργία πως διάολο την λένε έδινε απόδοση 1,00000000001» συνεχίζει κάποιος στον ίδιο τόνο.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ