Νικολά Σαρκοζί: Μούσκεμα τρέχει στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε φωτογραφίες

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας βρίσκεται από χθες στην χώρα μας μαζί με την σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι και την μοναχοκόρη τους, Τζούλια – Συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό – Για ακόμη μία φορά επέλεξε την Ελλάδα για καλοκαιρινό προορισμό

Λάτρης της καλοκαιρινής Ελλάδας είναι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί ο οποίος τα τελευταία χρόνια επιλέγει την χώρα μας για ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι.

Χθες ο Νικολά Σαρκοζί έφτασε στην χώρα μας και επέλεξε να μείνει μαζί με την σύζυγό του, και την μοναχοκόρη τους, Τζούλια, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Διακοπές ωστόσο δεν σημαίνει ακινησία για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, αφού σήμερα το πρωί ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να τρέχει στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Σαρκοζί βγήκε στις 08:30 από το ξενοδοχείο και περπάτησε και έτρεξε για σχεδόν 1,5 ώρα κάνοντας τον γύρο του Ζαππείου και επιστρέφοντας περί τις 10:00 στη Μεγάλη Βρεταννία. Όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα μεγάλο μέρος της άσκησης πρέπει να ήταν τρέξιμο αφού επέστρεψε… μούσκεμα στον ιδρώτα.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ