Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜάτζικ Τζόνσον: Στην Ζάκυνθο με τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον ράπερ LL...

Μάτζικ Τζόνσον: Στην Ζάκυνθο με τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον ράπερ LL COOl J

Η απίστευτα διάσημη παρέα του τεράστιου Μάτζικ Τζόνσον – Από την Αθήνα στις Κυκλάδες και από εκεί στο Ιόνιο παρέα με τους αστέρες του Χόλιγουντ – Στην τελευταία του εξόρμηση ο θρύλος του NBA επισκέφτηκε τον Σκορπιό- Ο Μάτζικ μίλησε και με τον Μητσοτάκη

Ο θρύλος του NBA ο Μάτζικ Τζόνσον δεν έχει αφήσει νησί για νησί στην Ελλάδα, που να μην έχει επισκεφθεί φέτος το καλοκαίρι. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας που χόρευε στα παρκέ κάνοντας μαγικά (εξ ου και το προσωνύμιο Magic) ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, διαφημίζοντας τα ελληνικά τοπία και αποθεώνοντας με κάθε τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και τις ομορφιές της χώρας μας.

Οπως αποκαλύφθηκε σχεδόν τυχαία, το βράδυ της Κυριακής ο Μάτζικ Τζόνσον βρέθηκε στη Ζάκυνθο όπου απόλαυσε ψάρι στην πολύ γνωστή ταβέρνα του Κόμη, ένα μέρος που χτυπά σχεδόν το απόλυτο σκορ στη βαθμολογία των ανθρώπων που έχουν δειπνήσει εκεί. Μαζί με τον Μάτζικ, στην Ζάκυνθο βρέθηκαν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάμιουελ Τζάκσον και ο  πολύ γνωστός τραγουδιστής LL COOl J -θρύλος της ραπ- επιχειρηματίας και ηθοποιός, όπως θα θυμούνται οι φαντικοί της σειράς NCIS: Los Angeles. 

Πριν από λίγα λεπτά, ο αστέρας των γηπέδων, βρέθηκε στον Σκορπίο και απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού. Τη στιγμή απαθανάτισε με ένα Instagram Story, γράφοντας: «Αγάπησα τον Σκορπιό».

Πριν από λίγες ημέρες ο θρύλος του NBA επισκέφτηκε την Αθήνα και απόλαυσε τη θέα της πρωτεύουσας από την Ακρόπολη, ενώ  αναφέρθηκε σε αυτή την εμπειρία και τη σχολίασε, ως «ξεχωριστή». Από τότε έχει «οργώσει» τα ελληνικά νησιά και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες, μαζί με τους διάσημους φίλους του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ