Πορτοσάλτε μετά την επίθεση με γκαζάκια: Τα τελευταία 10 χρόνια ζω με συνεχή απειλή

«Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη» δήλωσε ο δημοσιογράφος

«Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή» δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε μετά την επίθεση με γκαζάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας του, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 03.00 από μηχανισμό που αποτελείτο από 4 γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά μικρής έκτασης και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου όπου διαμένει ο δημοσιογράφος.

«Η πόρτα καταστράφηκε, η είσοδος, μαζί με τους τοίχους, έλιωσαν τα φώτα. Έχουμε ζημιά γιατί προκλήθηκε φωτιά. Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή. Υπάρχει παραβίαση του οικογενειακού ασύλου. Τώρα πήγαμε σε εκρήξεις. Εμένα με ξύπνησε η σύζυγός μου. Μέχρι να αντιληφθώ τι συνέβη, άκουσα δύο εκρήξεις. Μετά άκουσα τις φωνές των γειτόνων. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με γκαζάκια. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Είμαι διαρκώς απειλούμενος», δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στο MEGA.

«Η Ελλάδα έχει βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Νωρίτερα ο δημοσιογράφος είχε τονίσει, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι είναι στοχοποιημένος εδώ και 10 χρόνια επειδή λέει τη γνώμη του, ενώ είχε εξηγήσει ότι στην ίδια πολυκατοικία κατοικούν ακόμη επτά οικογένειες που ζουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ