Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε την πόρτα της πολυκατοικίας που βρίσκονταν τα παιδιά του...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε την πόρτα της πολυκατοικίας που βρίσκονταν τα παιδιά του και άνοιξε πυρ

Άνδρας στη Θεσσαλονίκη βρισκόμενος σε αμόκ έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας του και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα όπου βρισκόταν τα παιδιά του. Ενώ ανέβαινε μάλιστα προς τον τέταρτο όροφο πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές σύμφωνα με πληροφορίες του thestival. Τρεις εκτός πολυκατοικίας και δύο στο κλιμακοστάσιο.Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ. Χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον δράστη τον εντόπισαν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τότε τους είπε «τρέξτε η οικογένεια μου». Οι αστυνομικοί ανέβηκαν ταχύτατα ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο άνδρας ήθελε να τους παραπλανήσει για να διαφύγει.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς. Ο δράστης ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες και τροχαίο.Πιο συγκεκριμένα στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα στην αρχή της Περιφερειακής Οδού κοντά σε σούπερ μάρκετ.

ΠΗΓΗ: thestival

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ