Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗράκλειο: Ανήλικος τράβηξε βίντεο με το βιασμό του

Ηράκλειο: Ανήλικος τράβηξε βίντεο με το βιασμό του

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου θα περάσει εκ νέου, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα το μεσημέρι ο 52χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τα παιδιά της ελληνίδας συντρόφου του.

Ο 52ρονος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο παιδιά 24 και 14 ετών. Υπόθεση που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία, από τη στιγμή που έγινε γνωστή και άρχισαν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία αυτός και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου.

Σημειώνεται ότι ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ