Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠροσαγωγή για εμπρησμό στη Μαλακάσα - Κάτοικοι κατήγγειλαν ότι άνδρας προσπαθούσε να...

Προσαγωγή για εμπρησμό στη Μαλακάσα – Κάτοικοι κατήγγειλαν ότι άνδρας προσπαθούσε να βάλει φωτιά

Έναν άνδρα προσήγαγαν οι Αρχές στη Μαλακάσα, καθώς όπως είχαν καταγγείλει κάτοικοι της περιοχής νωρίτερα, προσπάθησε να βάλει φωτιά.

Ειδικότερα, ποδηλάτες τον είδαν κοντά στη λίμνη Μπελέτσι να προσπαθεί να βάλει φωτιά και κάλεσαν την αστυνομία. Λίγο μετά, ο άνδρας -που είναι περίπου 30 ετών– εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται και ανακρίνεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνος.

Την υπόθεση έχει αναλάβει να διερευνήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω εξέλιξη έρχεται μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στα νότια προάστια της Αττικής, προκαλώντας ζημιές σε δεκάδες σπίτια στη Βούλα.

H πυρκαγιά ξεκίνησε τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα και λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή με ριπές που έφταναν τα 8 μποφόρ, γρήγορα επεκτάθηκε και στην περιοχή της Άνω Βούλας, ενώ λίγο αργότερα γρήγορα εκδηλώθηκαν ακόμη δύο πυρκαγιές στην περιοχή της Βάρης και στην περιοχή του Κουβαρά.

«Ήταν πολύ δύσκολη η αποστολή των πυροσβεστικών δυνάμεων και ταυτόχρονα σε όλη την χώρα εκδηλώθηκαν 61 δασικές πυρκαγιές», σημείωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο υφυπουργός Κλιματικής Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ