«Ένιωθε προδομένος» εξηγεί φίλος του 50χρονου γυμναστή – «Του πούλησε έρωτα, του άρπαξε την περιουσία και εξαφανίστηκε»

Σε αίνιγμα έχει εξελιχθεί η αυτοκτονία του γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλoνίκη, Γιώργου Παπαναούμ, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο, που διατηρούσε στην πόλη επί της οδού Γαμβέττα 37, χθες το απόγευμα.

Φίλος του 50χρονου μίλησε στην εκπομπή “Tlive” και έκανε λόγο για έναν καλό, δοτικό και γελαστό άνθρωπο. «Δεν είχε κανέναν οικονομικό πρόβλημα. Ήταν πολύ άνετος. Αναφορικά με το πώς είχε βγάλει τα 90.000 ευρώ, είχε πουλήσει το αυτοκίνητό του και είχε ρευστοποιήσει κάποια χρήματα. Επικοινώνησε μαζί μου και του είπε ότι μπορούμε μέσω εφαρμογής κρυπτονομισμάτων να επενδύσουμε αυτά τα χρήματα. Μέσα σε πέντε μήνες τα χρήματα αυτά έφτασαν στο ποσό των 400.000 ευρώ» ανέφερε αρχικά.

«Μία συμμαθήτρια του πήγε στο γυμναστήριο τον προσέγγισε και δημιουργήθηκε μία ερωτική σχέση μεταξύ τους. Αυτή παντρεμένη με παιδιά, εκείνος χωρισμένος με παιδιά. Εκείνη ζούσε μία πολύ καταπιεστική κατάσταση με τον σύζυγό της και ήθελε να χωρίσει. Έψαχναν τρόπους και προκειμένου να την κάνει να τον εμπιστευτεί, της έδωσε τους κωδικούς τραπεζικής εφαρμογής όπου είχε μέσα κρυπτονομίσματα αξίας 400.000 ευρώ» συμπλήρωσε.

«Εκείνη εξαργύρωσε ένα ποσό και σιγά-σιγά απομακρυνόταν από τον προπονητή. Αποτραβιόταν όλο και περισσότερο και στο τέλος εξαφανίστηκε τελείως. Τον 50χρονο δεν τον ένοιαζαν τα χρήματα, και το λέω επειδή τον ήξερα. Δεν είχε ανάγκη. Η γυναίκα αυτή του πήρε 400.000. Αλλά ξαναλέω δεν τον ένοιαζε το ποσό. Ήταν ερωτική απογοήτευση. Ένιωσε προδομένος. Και αυτό τον ώθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος. Αυτή του πούλησε έρωτα» αποκάλυψε ο φίλος του 50χρονου γυμναστή.

Παράλληλα ο φίλος του άτυχου Γιώργου Παπαναούμ έθεσε το ερώτημα του πώς η γυναίκα «αράχνη» κατάφερε να εξαργυρώσει τα κρυπτονομίσματα. «Η κοπέλα αυτή δεν ήξερε καν την εφαρμογή, άρα πώς ήξερε εκείνη να εξαργυρώσει τα κρυπτονομίσματα και να εισπράξει το ποσό; Δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας, ούτε ανακριτής. Εγώ που ξέρω την εφαρμογή δεν γνωρίσω να το κάνω αυτό, άρα είχε κάποιον που την βοήθησε» κατέληξε.

Ο 50χρονος αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έδρασε η γυναίκα «αράχνη» με μία… τελευταία ανάρτηση στα social media

Στην τελευταία του ανάρτηση η οποία «εξαφανίστηκε» λίγες ώρες μετά τη δημοσίευσή της στο Facebook, ο Γιώργος Παπαναούμ, περιγράφει εμφανώς ταραγμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το πώς αυτή η γυναίκα τον εκμεταλλεύτηκε και τον κατέστρεψε, όπως γράφει.

Ξεκινάει γράφοντας το ονοματεπώνυμο της γυναίκας και λέει ότι ήταν παλιά του συμμαθήτρια, η οποία τον πλησίασε και του έλεγε πως θέλει να αλλάξει ζωή και να γίνει σωστή.

«Ήθελα να τη βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της στην Άσσηρο και να βρει μια διέξοδο από όλα αυτά – να αλλάξει γενικότερα… Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή» έγραφε στην τελευταία του ανάρτηση ο Γιώργος Παπαναούμ. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μια λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ» συνέχιζε ο 50χρονος.

Οργισμένος στη συνέχεια έγραφε: «Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μη κάνουν κακό σε άλλον άνθρωπο και ο Θεός να τους δώσει μετάνοια. Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσω το τίμημα».

«Μία μέρα πριν τα γενέθλιά μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Μέχρι σήμερα μου έχει αποσπάσει 90.000 ευρώ γιο της (σ.σ. αναφέρει αντρικό ονοματεπώνυμο) και με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου. Τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου, σε αυτήν και τον γιο της που ήθελε μέχρι να δώσω για να με βοηθήσει και του κωδικούς binance» (σ.σ. η ιστοσελίδα μέσω της οποίας είχε επενδύσει ο Γιώργος Παπαναούμ σε μετοχές και κρυπτονομίσματα).

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ