Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΔάκης: Στο Κοιμητήριο Γλυφάδας έγινε η κηδεία

Δάκης: Στο Κοιμητήριο Γλυφάδας έγινε η κηδεία

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος αποχαιρέτισαν τον αγαπητό τραγουδιστή – Εκεί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Γιώργος Κατσαρός, Έλλη Κοκκίνου, Kώστας Πρέκας, Ελπίδα, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, Πασχάλης, Kώστας Μπίγαλης, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Αρβανίτη, Σοφία Βόσσου, Γιώργος Θεοφάνους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του Δάκη, που πέθανε σε ηλικία 79 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, όπου στις 11 το πρωί ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία.

Επιθυμία των μελών της οικογένειας του αγαπητού τραγουδιστή ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Δάκης «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 29 Μαΐου. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί, ενώ στις αρχές του ίδιου μήνα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια.

Αν και ο ίδιος τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούσε να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως ήταν αρκετά εύθραυστη.

Λ. Καρρέρ: Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα για τον Δάκη

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα μίλησε στις κάμερες για τον επί 35 χρόνια φίλο της λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα για τον Δάκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ