Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠρος Ρέικιαβικ εκτάκτως η πτήση Αθήνα- Νέα Υόρκη της United Airlines -...

Προς Ρέικιαβικ εκτάκτως η πτήση Αθήνα- Νέα Υόρκη της United Airlines – Στις 22:34 (ώρα Ελλάδος) αναμένεται να προσγειωθεί

Δείτε εικόνα  της πτήσης που αναμένεται σε μία ώρα στην Ισλανδία – Κατά πληροφορίες ένας από τους πιλότους έσπασε το πόδι του στην Αθήνα και έγινε εκτροπή προς Ισλανδία για να επιβιβαστεί νέος πιλότος! – Οι επιβάτες δεν είχαν ενημερωθεί και επικράτησε αναστάτωση – Άγνοια δηλώνουν στην ΥΠΑ και στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» ωστόσο η πτήση έφυγε από Αθήνα με 4 ώρες καθυστέρηση!

Αναστάτωση στους επιβάτες της πτήσης της United Airlines από Αθήνα προς το αεροδρόμιο Νιούαρκ της Νέας Υόρκης όταν  αεροσκάφος Boeing 737 έκανε εκτροπή προς το αεροδρόμιο του Ρέικιαβικ στην Ισλανδία.

Στους επιβάτες της πτήσης προκλήθηκε αναστάτωση διότι δεν είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή. Αυτή την ώρα, το αεροσκάφος τύπου Boeing 787-10 Dreamliner πετά πάνω από τον Ατλαντικό προς το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ.

Κατά πληροφορίες, η αιτία της αλλαγής πορείας και της εκτροπής της απ’ ευθείας πτήσης από Αθήνα για Νέα Υόρκη είναι ο… τραυματισμός ενός εκ των πιλότων στην Ελλάδα. Κατά πληροφορίες, ένας από τους πιλότους της United Airlines είχε σπάσει το πόδι του στην Αθήνα και η πτήση κατευθύνθηκε εκτάκτως προς την Ισλανδία για να επιβιβαστεί νέος πιλότος.

Ωστόσο οι επιβάτες δεν είχαν ενημερωθεί με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στο εσωτερικό του αεροσκάφους με πληροφορίες να κάνουν αναφορά στο ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης.

Για την δεδομένη εκτροπή της πτήσης της United Airlines που αποτυπώνεται στις ιστοσελίδες που αποτυπώνουν τις αεροπορικές πτήσεις και τις αλλαγές εν πτήσει δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση της ελληνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και των υπευθύνων στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Με 4 ώρες καθυστέρηση έφυγε από Αθήνα η πτήση της United

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης UA 125, ο Gregory Pappas, σε ανάρτησή του στο Facebook πριν την απογείωση της πτήσης από το «Ελ.Βενιζέλος» έγραψε ότι η πτήση ξεκίνησε από Ελλάδα για Νέα Υόρκη με τέσσερις ώρες καθυστέρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ