Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑδιανόητο: «Είμαι θαυμάστρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πολλές είναι ερωτευμένες μαζί του»

Αδιανόητο: «Είμαι θαυμάστρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πολλές είναι ερωτευμένες μαζί του»

Επί δέκα ολόκληρες ώρες ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, απολογήθηκε στο δικαστήριο και προσπαθούσε να πείσει τους δικαστές ότι δολοφόνησε την κοπέλα εν βρασμώ ψυχής. Ο Αναγνωστόπουλος με θεατράλε εκφράσεις ως απαρηγόρητος χήρος ισχυρίστηκε ότι η Καρολάιν τον χτυπούσε, ενώ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε πώς σκότωσε την 20χρονη κοπέλα επάνω στο κρεβάτι της, στη συνέχεια πώς τοποθέτησε το λίγων μηνών παιδί του επάνω στο άψυχο σώμα της για ασφάλεια και πως αφού κρέμασε το σκυλί πήγε στην κουζίνα γιατί δεν άντεχε να το βλέπει και να ακούει το κλάμα του.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ωστόσο υπάρχει μια γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η εν λόγω γυναίκα την οποία συνάντησε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη με την κάμερα του Alpha, δεν γνωρίζει προσωπικά τον 34χρονο πιλότο, ωστόσο τον στηρίζει, λέγοντας πως “αισθάνεται έλξη” και πως είναι “μία γλυκιά προσωπικότητα”.

“Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση τα ης δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή τουη προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του” ανέφερε η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο μετά το 19′

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ