Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα“Χείμαρρος” Αντώνης Κανάκης: «Τρία παιδιά είναι νεκρά κι αuτoi πανηγυρίζουν για την...

“Χείμαρρος” Αντώνης Κανάκης: «Τρία παιδιά είναι νεκρά κι αuτoi πανηγυρίζουν για την τηλεθέαση»

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μέσα από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” και τα έβαλε με τα ΜΜΕ, που ασχολούνται με την υπόθεση, με σκοπό το κέρδος.

Ο Αντώνης Κανάκης για τη λήξη της εκπομπής τη φετινή σεζόν

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «είναι 7+1 εκπομπές με τη σημερινή. Ο λόγος που τελειώνουμε νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, είναι η δυσκολία που έχει μια σατιρική εκπομπή. Περισσότερο σε επίπεδο δημιουργικότητας, όταν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση. Στενοχωριόμαστε κάθε φορά που φτάνουμε στο τέλος και χάνουμε αυτόν τον αέρα. Περνάμε πάρα πολύ ωραία αυτή τη μία ώρα στο Ράδιο Αρβύλα, όσο κι αν μας δυσκολεύει το να φτάσουμε εδώ».

Ανυπόφορη η κατάσταση στα ΜΜΕ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα για τον Αντώνη Κανάκη

Και συμπληρώνει ο Αντώνης Κανάκης «φέτος πραγματικά υπάρχει μια άλλη όψη στο νόμισμα. Όχι ότι δεν θα στενοχωρηθούμε και πάλι, αλλά δεν σας το κρύβω ρε παιδιά, συγγνώμη, θα ανακουφιστούμε και λίγο, γιατί δεν αντέχεται όλο αυτό το γύρω γύρω. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή που πρέπει να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα. Δεν αντέχεται άλλο. Κάθε μέρα η τοξικότητα κι ο θυμός είναι όλο και περισσότερος. Δεν περίμενα ότι ο θάνατος των τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα ΜΜΕ σε αυτόν τον βαθμό. Υπάρχουν θριαμβευτικές αναρτήσεις για τηλεθεάσεις εκπομπών, που βασίζονται σε αυτούς τους θανάτους. Φτάνει πια, δεν μπορούμε άλλο και δεν θέλουμε να βλέπουμε τα πρόσωπά τους. Είναι μια ανυπόφορη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς είναι παντού. Πραγματικά δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ