Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΆνδρας εξαπάτησε 23χρονη κοπέλα για να αποσπάσει γυμνές της φωτογραφίες, παριστάνοντας τον...

Άνδρας εξαπάτησε 23χρονη κοπέλα για να αποσπάσει γυμνές της φωτογραφίες, παριστάνοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο «Στέλιος», όπως συστηνόταν στα ανυποψίαστα θύματά του, είχε κλέψει φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και παρίστανε τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Σίδνεϊ

Ο «απατεώνας του Tinder» χτύπησε και στην Ελλάδα και θύμα του ήταν μία γυναίκα, με καταγωγή από την Αυστραλία.

Ο άνδρας παρίστανε πως είναι ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, χωρίς φυσικά να ζητήσει την άδειά του και χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες του για να αποπλανήσει γυναίκες στα social media.

Ο σκοπός του ήταν να αποσπάσει γυμνές φωτογραφίες από εκείνες, παριστάνοντας τον Έλληνα επιχειρηματία που άκουγε στο όνομα «Στέλιος» και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στο Σίδνεϊ.

Εκείνες, ανυποψίαστες για την απάτη που κρυβόταν πίσω από το προφίλ του, μιλούσαν μαζί του και θεωρούσαν ότι ο γοητευτικός άνδρας που εμφανίζεται στις φωτογραφίες είναι όντως, ο ίδιος. 

Όπως δήλωσε κι ένα από τα «θύματα» του απατεώνα, η 26χρονη Τόρι Μάρσαλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο news.com.au, τον γνώρισε μέσω του Tinder τρία χρόνια πριν και ένιωσε αμέσως έλξη για εκείνον, θεωρώντας πως είναι ο άνδρας της ζωής της.

Απογοητεύτηκε όμως, όταν ανακάλυψε πως ο Στέλιος δεν υπήρξε ποτέ.

«Ήταν πολύ ελκυστικός προφανώς. Νόμιζα πως τόσο καιρό που μιλούσαμε, είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε μία συναισθηματική σύνδεση δυνατή. Δεν είχα νιώσει ξανά έτσι με άντρες της ηλικίας μου», δήλωσε η κοπέλα.

Οι δυο τους μιλούσαν αρχικά στο Tinder, όμως στη συνέχεια, μετέφεραν τις συνομιλίες τους στο τσατ του Messenger. O άνδρας δεν διατηρούσε λογαριασμό στο Facebook, αλλά χρησιμοποιούσε μόνο την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, προκειμένου να μη φαίνονται δημόσια οι «ψεύτικες» πληροφορίες που έδινε για τη ζωή του.

Όταν κάποια στιγμή η Τόρι ταξίδεψε στο Σίδνεϊ και του ζήτησε να γνωριστούν από κοντά, έξι μήνες μετά την πρώτη τους συνομιλία, εκείνος όχι μόνο της απάντησε με πολύ αγενή τρόπο, υποστηρίζοντας πως «δεν μπορεί να αφήσει τη δουλειά του για να πίνει ποτά», αλλά της ζήτησε επίσης, γυμνές της φωτογραφίες. Όταν τελικά, η κοπέλα τις έστειλε, παρά το γεγονός ότι δεν της άρεσε αυτό που έκανε, το προφίλ του «Στέλιου» εξαφανίστηκε!«Πάντα ήθελε να του στέλνω κάτι και πραγματικά αυτό δεν ήταν στη φύση μου. Δεν ήθελα να στείλω τίποτα από αυτά. Δεν ήθελα να τον χάσω όμως, οπότε το έκανα. Μετά όμως, ένιωσα τεράστια αηδία για την πράξη μου», δήλωσε η νεαρή κοπέλα.



Όταν αργότερα, απογοητευμένη από την στάση του, έψαξε με μία φίλη της στο Διαδίκτυο για τον άνδρα, συνειδητοποιήσε πως υπάρχουν άπειρα προφίλ, καθώς και φαν κλαμπ με τις φωτογραφίες του και χρησιμοποιούν το όνομα «Κωνσταντίνος Αργυρός».

Όπως αναφέρει η ίδια στη συνέντευξή της, μετά το συγκεκριμένο συμβάν έχασε κάθε εμπιστοσύνη στους άνδρες, αλλά και γενικά, σε άτομα που δεν γνωρίζει προσωπικά.  «Δεν πιστεύω κανέναν, αν τον έχω γνωρίσει στο Tinder και έχω κατηγορήσει πολλούς ανθρώπους ότι είναι ψεύτικοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Η εμπιστοσύνη μου όμως, έχει σπάσει εδώ και πολύ καιρό»
είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ