Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠέτρος Φιλιππίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Επιδεινώθηκε η υγεία του

Πέτρος Φιλιππίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Επιδεινώθηκε η υγεία του

Δύσκολες είναι οι ώρες για τον ηθοποιό. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η δίκη του ηθοποιού, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (18/3) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ωστόσο εκείνος απουσιάζει καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει χάσει περισσότερα από 25 κιλά και είναι πολύ αδύναμος.

Η υγεία του τις τελευταίες ώρες έχει επιδεινωθεί

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», επικαλούμενος πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, η υγεία επιδεινώθηκε.

«Επειδή μίλησα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ώρες περνάει δύσκολες ώρες, διότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Είναι στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί υπάρχουν κάποιες φήμες ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών, δεν είναι στο νοσοκομείο», ανέφερε και πρόσθεσε;

«Είναι στο κελί, όπου μένει μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και ακόμα δύο επίορκους αστυνομικούς. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί περαιτέρω, διότι αντιλαμβανόμαστε όλοι χωρίς να είμαστε γιατροί διότι η σημερινή ημέρα είναι μία πολύ κρίσιμη ημέρα. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε κατηγορήσουν για πολύ βαριά πράγματα, για πολύ βαριές πράξεις να περνούν την πόρτα των δικαστηρίων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ