Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο...

Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη

Η κηδεία του Χρήστου Σαρτζετάκη γίνεται με τιμές αρχηγού κράτους «ως ελάχιστος φόρος τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος»

Σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των υγειονομικών μέτρων πραγματοποιείται αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη.

Η κηδεία του γίνεται με τιμές αρχηγού κράτους «ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος», ενώ προηγηθήκε τριήμερο δημόσιο πένθος.

Κλίμα συγκίνησης

Σε κλίμα συγκίνησης, με χειροκροτήματα και την απόδοση τιμών από στρατιωτικό άγημα, οι συγγενείς και οι φίλοι του αποχαιρέτισαν για πάντα, τον Χρήστο Σαρτζετάκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Χρήστου Σαρτζετάκη θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επισημαίνεται επίσης πως η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Φλόγα: Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και στην Εστία Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ