Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΔείτε τον Πάνο Καμμένο να παίζει με τον σκύλο του και να...

Δείτε τον Πάνο Καμμένο να παίζει με τον σκύλο του και να κοροϊδεύει τον Γιώργο Παπανδρέου

Τον γύρο των social media κάνει άλλη μία ανάρτηση του πρώην υπουργού Άμυνας επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Χθες είχε αναρτήσει φωτογραφία με τον ίδιο να φορά σοβιετικό καπέλο και να έχει στην αγκαλιά του έχει ένα σκυλί – Και story στο Instagram από καμπαρέ στο Παρίσι

Τον γύρο των social media κάνει άλλη μία ανάρτηση του Πάνου Καμμένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο και το σκυλάκι του.

Αυτή τη φορά, ο πρώην υπουργός Άμυνας επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων παίζει με το σκύλο του και κοροϊδεύει την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ!

Στο βίντεο φαίνεται ο Πάνος Καμμένος να κρατάει ένα κουκλάκι και να λέει «Είμαι ο ΓΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Θέλω να ξαναγίνω πρωθυπουργός της Ελλάδος». Ο σκύλος στη συνέχεια δαγκώνει την κούκλα και ο κ. Καμμένος ξεσπά σε γέλια.

Στο μεταξύ, χθες ο Πάνος Καμμένος έκανε άλλη μια ιδιαίτερη ανάρτηση, με μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φοράει καπέλο της Σοβιετικής Ένωσης μαζί με το σφυροδρέπανο πάνω. Ακόμη μαζί στην αγκαλιά του έχει ένα σκυλί ράτσας pug που και εκείνο φοράει ένα γούνινο σκουφάκι.

Δείτε την ανάρτηση:

Μέ κόκκινο σακκάκι σε καμπαρέ στο Παρίσι

Εξάλλου, όπως «μαρτυρά» ένα άλλο story που ο ίδιος «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως πραγματοποιήσε πριν μερικές εβδομάδες ταξίδι στο Παρίσι.

Μέσα από δυο φωτογραφίες κι ένα βίντεο, ο πρώην υπουργός Άμυνας επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων «αποκαλύπτει» πως με μια ιδιαίτερη εμφάνιση (το κόκκινο σακάκι «βγάζει μάτι»), βρέθηκε στο διάσημο μικρό καμπαρέ Lapin Agile στη Μονμάρτρη του Παρισιού, απολαμβάνοντας τους ήχους από τους μουσικούς του μαγαζιού.

Δείτε τις αναρτήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ