Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΈξαλλος στον αέρα ο Ευαγγελάτος: «Ο Τζόκοβιτς είναι ένας ψεκασμένος, θεωρεί ότι...

Έξαλλος στον αέρα ο Ευαγγελάτος: «Ο Τζόκοβιτς είναι ένας ψεκασμένος, θεωρεί ότι τα εμβόλια συνδέονται με 5G»

Πυρά κατά του κορυφαίου τενίστα του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς εξαπέλυσε ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από την εκπομπή του χθες το απόγευμα.

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με την υπόθεση του Σέρβου κορυφαίου τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς, που έφτασε στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο Australian Open αλλά οι αυστραλιανές αρχές ετοιμάζονται να τον απελάσουν, καθώς φαίνεται να μην δέχονται το ιατρικό του έγγραφο που τον εξαιρεί από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Το θέμα σχολίασε στην εκπομπή του «Live News» ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος, χαρακτηρίζοντάς τον… ψεκασμένο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής του:

Δεν είναι απλά ανεμβολίαστος, είναι αντιεμβολιαστής. Φανατικός αντιεμβολιαστής, μιλά για τα 5G και διάφορα άλλα και αυτός και η γυναίκα του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει. Τζόκοβιτς. Χαμός. Να το πούμε απλά. Συγγνώμη που θα το πω έτσι αλλά έτσι το αισθάνομαι. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων για τα εμβόλια. Είναι ο Νο1 τενίστας του κόσμου. Υποκλινόμαστε. Είναι ένας αθλητής από τους κορυφαίους του πλανήτη. Υποκλινόμαστε. Θεωρεί ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια. Ότι συνδέονται με το 5G».

Τα σχόλιά του προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς ο Τζόκοβιτς είναι πολύ αγαπητός όχι μόνο λόγω της υψηλής του επίδοσης στο τένις αλλά και λόγω της καταγωγής του.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ