Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑποφάσισε να κάνει το εμβόλιο και ανακάλυψε ότι φαίνεται… διπλά εμβολιασμένος στην...

Αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο και ανακάλυψε ότι φαίνεται… διπλά εμβολιασμένος στην Πάτμο

Μια περίεργη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ένας άνδρας, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος και αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ανακάλυψε ότι στο σύστημα εμφανίζεται να είναι διπλά εμβολιασμένος.

Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες όταν ο άνδρας από την Αθήνα μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα το υπουργείου Υγείας προκειμένου να κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο.  Όμως, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν διαπίστωσε πως στο σύστημα φαινόταν να είναι εμβολιασμένος. Και οι δόσεις φέρονται να έχουν γίνει στην Πάτμο το καλοκαίρι, ενώ ο ίδιος δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το νησί. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί αυτή τη στιγμή να εμβολιαστεί, παρότι στην πραγματικότητα είναι ανεμβολίαστος.

“Εγώ μένω στην Αθήνα, ήμουν τότε εδώ στην Αθήνα, δεν έχω καμία επαφή με το νησί” λέει ο καταγγέλλων στο MEGA, στην εκπομπή LIVE NEWS.

Κάποιος φαίνεται πως με τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ του ανθρώπου – άγνωστο πώς – εμβολιάστηκε όχι μία αλλά δύο φορές. “Πράγμα που δεν έχω κάνει, να φαίνεται ότι το έχω κάνει; Αυτό μου κάνει εντύπωση, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ που βρέθηκαν όλα. Είναι ακριβώς τα στοιχεία που βρέθηκαν όλα” αναφέρει, σημειώνοντας πως είχε χάσει την ταυτότητά του το 2019 και είχε δηλώσει την απώλειά της.

Για συνωνυμία που όμως, δεν δικαιολογεί το πώς βρέθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ του καταγγέλλοντος, κάνουν λόγο, πηγές του Κέντρου Υγείας, σύμφωνα με το MEGA.  “Ένας άνδρας, με το ίδιο ονοματεπώνυμο και το ίδιο πατρώνυμο με τον καταγγέλλοντα, με ραντεβού εμβολιασμού κλεισμένο από το ΚΕΠ Πάτμου, ήρθε στο Κέντρο Υγείας και εμβολιάστηκε. Τον περασμένο Μάιο έκανε την 1η δόση και έναν μήνα σχεδόν μετά την 2η”.

Το λάθος με το εμβόλιο αποκαλύφθηκε κατά λάθος

Απ’ ό,τι φαίνεται το… λάθος διαπιστώθηκε νωρίς, όμως μισό χρόνο αργότερα δεν έχει διορθωθεί και εντοπίστηκε τυχαία. “Τη δεύτερη φορά και αφού είχε κάνει και την 2η δόση, ανέφερε ότι δεν του είχαν στείλει μήνυμα στο κινητό για να εμβολιαστεί. Αυτό κίνησε υποψίες, έγινε διασταύρωση στοιχείων και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για συνωνυμία. Ενημερώθηκαν τα κεντρικά και ζητήθηκε να γίνει διόρθωση”, αναφέρει το Κέντρο Υγείας.

“Το θέμα είναι τώρα δεν μπορώ να εμβολιαστώ, πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία για να βγω εκτός. Δεν έχει ακυρωθεί τίποτα. Φαίνεται στο σύστημα κανονικά. Το έχω εκδώσει κιόλας και μου κάνει εντύπωση πως ανέβηκε αυτό με τα δικά μου τα στοιχεία. Πρέπει να απελευθερωθεί όμως το μητρώο μου, πρέπει να προχωρήσει κάπως η διαδικασία” τονίζει ο καταγγέλλων, ο οποίος έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη μέσω του δικηγόρου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ