Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑπαγωγή επιχειρηματία: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Απαγωγή επιχειρηματία: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Συνεχίζεται το θρίλερ με την αρπαγή και εξαφάνιση του 40χρονου επιχειρηματία που όπως δείχνουν τα γεγονότα, απήχθη έξω από το σπίτι του στο Πικέρμι ενώ επέστρεφε από μια ταβέρνα.
Η αστυνομία δίνει τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο γιατί έτσι απαιτούν τα γεγονότα που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δράστες επικοινώνησαν με τον αδελφό του επιχειρηματία και του ζήτησαν δυο πράγματα.
Να μην αναμιχθεί η αστυνομία και να τους δώσει λύτρα που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα του έστειλαν μια φωτογραφία του επιχειρηματία προκειμένου ο αδερφός του να πειστεί ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Το χρονικό

Ο επιχειρηματίας είχε πάει σε μια ταβέρνα στο Ίλιον και την στιγμή που επέστρεφε σπίτι του μιλούσε με μια φίλη του στην Αμερική με βιντεοκλήση. Η γυναίκα είδε ακριβώς την επίθεση που δέχτηκε και σοκαρισμένη άκουσε και παρακολούθησε τα όσα συνέβησαν.

Η βιντεοκλήση μεταξύ τους, διήρκησε 22 λεπτά, από την στιγμή που έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον όπου έτρωγε με δύο φίλες του και ολοκληρώθηκε στις 12.02, όταν οι απαγωγείς βρήκαν το τηλέφωνο του 40χρονου και το έκλεισαν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έδωσε η κοπέλα, άκουσε τους δράστες να μιλάνε πολύ καλά ελληνικά ωστόσο δεν είδε κάποιον από αυτούς κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης. Αμέσως η ίδια επικοινώνησε με τους συγγενείς του 40χρονου επιχειρηματία και τους ενημέρωσε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια οι συγγενείς ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι κάμερες

Ιδιαίτερο βάρος δίνουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή όπου τελέστηκε το συμβάν. Προσπαθούν να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών, το δρομολόγιο τους, και εάν παρακολουθούσαν τον 40χρονο.
Πάντως ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι γνώριζαν πολύ καλά τις κινήσεις του επιχειρηματία, αλλά και λεπτομέρειες για την οικονομική του κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ