Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο της Νέας Φιλαδέλφειας – Στάζουν νερά στην τάξη...

Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο της Νέας Φιλαδέλφειας – Στάζουν νερά στην τάξη και βάζουν κουβάδες

Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου σύμφωνα με καταγγελία που έκανε γονέας στο enikos.gr, κάθε φορά που βρέχει στάζουν νερά μέσα στην τάξη.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Φιλαδέλφειας και σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο καιρός είναι βροχερός, η αίθουσα γεμίζει νερά.

Μάλιστα οι νηπιαγωγοί βάζουν κουβάδες και μπολάκια προκειμένου να συγκεντρώνουν τα νερά και τα νήπια μεταφέρονται σε διπλανές αίθουσες, συγχωνεύοντας τις τάξεις.

“Ο κίνδυνος είναι μεγάλος γιατί τα νερά στάζουν δίπλα από τα φώτα οροφής” αναφέρει ο γονέας που μίλησε στο enikos.gr, ενώ εκτιμά πως υπάρχει επιπλέον ο κίνδυνος να πέσουν σοβάδες καθώς το ταβάνι της αίθουσας έχει “ποτίσει”, κάτι που είναι εμφανές και στις φωτογραφίες.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται τα μπολάκια που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της αίθουσας όπου στάζουν τα νερά, ακόμη και πάνω σε τραπεζάκια και καρέκλες που κάθονται τα παιδάκια ηλικίας 3 – 5 ετών.

“Με μία απλή βροχή αυτά τα χάλια. Εδώ κάθονται τα παιδιά μας” ακούγεται να λέει αγανακτισμένη γονέας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι γονείς έχουν ενημερώσει για το θέμα τον Δήμο ωστόσο το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί.

Και όλα αυτά ενώ πλέον έχουμε μπει για τα καλά στον χειμώνα και το κρύο είναι τσουχτερό.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το ίδιο νηπιαγωγείο στα μέσα Οκτωβρίου, όταν η κακοκαιρία “Μπάλλος” σφυροκοπούσε την Αττική.

Σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή, είχαν καταγραφεί εικόνες με τους μαθητές να βγαίνουν από πλημμυρισμένη αίθουσα πατώντας πάνω σε θρανία. Επρόκειτο για σχολικό συγκρότημα στη Νέα Φιλαδέλφεια στο οποίο στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ