Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜαραθώνιος Αθήνας 2021: Τα κατάφερε και τερμάτισε ο 90χρονος κ. Στέλιος -...

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Τα κατάφερε και τερμάτισε ο 90χρονος κ. Στέλιος – Το μήνυμά του στους νέους

Ο 90χρονος Στέλιος Πρασσάς είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής που τερμάτισε στον 38ο μαραθώνιο της Αθήνας. Ο κ. Στέλιος ήταν χαρούμενος που τερμάτισε αλλά …δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

Πριν ξεκινήσει ο μαραθώνιος, ο 90χρονος είπε πως «θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε και να δοξάσουμε την Ελλάδα, που καθιέρωσε τον Μαραθώνιο. Θέλω να φτάσω στο Καλλιμάρμαρο, το ωραιότερο στάδιο που δεν έχει άλλη χώρα».

Ο κ. Στέλιος κατάφερε και τερμάτισε στον μαραθώνιο, και τον αγκάλιασαν τα εγγόνια του, ενώ η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα του έβαλε ένα στεφάνι από κλαδιά ελιάς στο κεφάλι.

«Αν και ο καιρός ήταν ο καταλληλότερος για τον αγώνα δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα ήθελα επειδή έχω μια ενόχληση στη μέση και δεν μου επέτρεψε να κάνω διασκελισμούς όπως θα ήθελα.Μου αρέσει η ζωή, η φύση, ο ουρανός. Χαίρομαι την κάθε μέρα που ξημερώνει.

Το μήνυμά μου προς τους νέους είναι να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις, να γυμνάζονται και να προσέχουν τη διατροφή τους για να μην χρειαστούν ποτέ γιατρό, όπως κι εγώ», είπε ο κ. Στέλιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ