Καταπέλτης η Σεμίνα Διγενή για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Γυναίκα ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο από τα χαστούκια”

“Αναρωτιόμαστε ακόμη ποιος κράτησε τόσα χρόνια στο απυρόβλητο Φιλιππίδηδες, Λιγνάδηδες, πιλότους και άλλους τέτοιους ανθρώπους”, σχολίασε η Σεμίνα Διγενή

Αποκαλυπτική η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή για τον Πέτρο Φιλιππίδη που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Οπως λέει η δημοσιογράφος γυναίκα ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο από τα χαστούκια του, ενώ δημιουργούσε πολλά προβλήματα στις συνεργασίες τους

Σχετικά με την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η δημοσιογράφος μιλώντας στο “Downtown” είπε πως αποδέχθηκε την πρότασή του αλλά μετά από ενάμιση μήνα αποχώρησε από τη συνεργασία τους γιατί δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν.

Οπως είπε συγκεκριμένα: “Βέβαια. Αποδέχθηκα πριν αρκετά χρόνια την πρόταση του να αναλάβει η εταιρεία μου επικοινωνίας την προβολή των παραστάσεων του. Δεν ευοδώθηκε η συνεργασία μας και μετά από ενάμιση μήνα αποχώρησα“.

Δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε, δεν ακολουθούσε τις συμβουλές μου σε σχέση με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ καταφέρνοντας να γίνει αντιπαθής με όσα έλεγε και έκανε. Την ίδια περίοδο, πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης μου εμπιστεύονταν καθημερινά τα πάθη τους εξαιτίας της βάναυσης συμπεριφοράς του στα παρασκήνια, αλλά και πάνω στη σκηνή. Μου έλεγαν τι τραβούσαν. Μάλιστα κάποια φορά μια νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί τα “θεατρικά” χαστούκια που της έδινε στην παράσταση ήταν υπέρ το δέον ρεαλιστικά“.

Τους προέτρεπα να μιλήσουν και να μην επιτρέψουν τον περαιτέρω εξευτελισμό τους, αλλά δεν τολμούσαν. Δεν γινόταν να το επιβάλλω. Δεν με σήκωνε εκείνο το άρρωστο κλίμα κι έτσι έφυγα. Είδες ότι και ο ηθοποιός Γ. Ψάλτου μίλησε μετά από καιρό, όταν αισθάνθηκε έτοιμος να αναφερθεί στο ξυλοκόπημά του. Υπάρχουν και γυναίκες ηθοποιοί που δεν νομίζω να έχουν μιλήσει ακόμη. Τα συζητούσαμε αυτά και με τον αξέχαστο Χρήστο Σιμαρδάνη”.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ