Γεωργιάδης: Ανατροπή για τους ανεμβολίαστους – «Μπορούν να ψωνίζουν χωρίς rapid test με click away»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο OPEN, μίλησε για τους ανεμβολίαστους και την επιλογή που έχουν να ψωνίζουν με click away, αντί να κάνουν rapid test.

από αύριο, Σάββατο, με την αγορά και τα εμπορικά καταστήματα να βρίσκονται στο επίκεντρο, αφού για να μπει κάποιος σε ένα κατάστημα και να ψωνίσει θα πρέπει να διαθέτει είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, είτε αρνητικό rapid test, εάν είναι ανεμβολίαστος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις αγορές των ανεμβολίαστων καταναλωτών

Ωστόσο, υποχρέωση για αρνητικό rapid test έχουν μόνο όσοι μπουν μέσα σε κατάστημα, καθώς σε περίπτωση που επιλέξουν να ψωνίσουν με click away, δηλαδή παραγγελία και παραλαβή έξω από το κατάστημα, δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης.

Η διευκρίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους καταναλωτές

Όπως υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης «εάν κάποιος πελάτης δεν θέλει να ασχοληθεί με κάποια από τα μέτρα, μπορεί να κάνει παραγγελία. Σε εξωτερικό χώρο δεν απαγορεύεται να είναι δίχως rapid test. Δεν το έχουμε καταργήσει το click away».

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επαναληφθούν σκηνές που είδαμε σε καταστήματα κατά την περίοδο του lockdown, με τους καταναλωτές να δοκιμάζουν ρούχα και παπούτσια έξω από τα μαγαζιά.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ