Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με κορωνοϊό

Βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με κορωνοϊό

Συνολικά 6 βρέφη και παιδιά νοσηλεύονται με συμπτώματα Covid

Ανησυχία προκαλούν στους γονείς οι περιπτώσεις νοσηλείας παιδιών με κορωνοϊό σε κλινικές covid στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η πανδημία «χτυπά κόκκινο» κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, συνολικά έξι βρέφη και παιδιά, ηλικίας από 20 ημερών μέχρι 15,5 χρόνων, νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, χωρίς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, τρεις είναι οι εγκυμονούσες γυναίκες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο, μετά την απώλεια της 38χρονης εγκύου, η οποία ήταν ανεμβολίαστη.

«Οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να σώσουν την 38χρονη έγκυο από την Πιερία. Στο Ιπποκράτειο πραγματικά επικρατεί μεγάλη θλίψη με το περιστατικό αυτό, ενώ εξακολουθούν να νοσηλεύονται άλλες τρεις εγκυμονούσες, οι δύο από τις τρεις, από Πέλλα και Ημαθία», σημείωσε ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας- Θράκης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον Real Fm 107,1.

Μάλιστα ενώ αρχικά υπήρχε πληροφόρηση για νοσηλεία πέντε παιδιών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο αριθμός τους αυξήθηκε σε έξι, στη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: GrTimes

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ