Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΛοβέρδος για Παπανδρέου: Ολο για το παρελθόν μιλούσε…

Λοβέρδος για Παπανδρέου: Ολο για το παρελθόν μιλούσε…

O Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας τη συνέντευξη Παπανδρέου, τόνισε ότι τώρα πάμε για την επόμενη ημέρα και ότι δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε να γράφουμε ιστορία.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε δηκτικά την  συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στον ANT1.

«Τη διάβασα λέξη-λέξη και είδα ότι τα τέσσερα πέμπτα της ήταν για το ‘’πίσω’’», σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε δε ότι τώρα πάμε για την επόμενη ημέρα και ότι δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε να γράφουμε ιστορία.

Μιλώντας για το ζήτημα των συνεργασιών του κόμματος, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως απορρίπτει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που άλλοι συνυποψήφιοί του μεταχειρίζονται τους ίδιους όρους με τον Αλέξη Τσίπρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης.

Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν πως εάν εκλεγεί θα συμπράξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε πως ούτε από τη ΝΔ έχει απευθυνθεί τέτοια πρόταση, ούτε κάποιος εκ των έξι υποψηφίων επιθυμεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ συνεπώς «αυτό το θέμα είναι νεκρό».

Τέλος, τόνισε ότι αυτό που οφείλει να κάνει η παράταξη είναι να προετοιμάσει το δικό της κυβερνητικό πρόγραμμα και πως η δική του φιλοδοξία είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ