Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕξευτέλισαν γιατρό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο - Η στιγμή που γιατρός παίρνει φακελάκι

Εξευτέλισαν γιατρό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο – Η στιγμή που γιατρός παίρνει φακελάκι

Εξευτέλισαν γιατρο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο – Η στιγμή που γιατρός παίρνει φακελάκι

Γιατρός στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών και μάλιστα διευθυντής, πιάστηκε στην κάμερα να παίρνει φακελάκι, πριν και μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις και συνελήφθη.

Το βίντεο ντοκουμέντο, που παρουσίασε η εκπομπή Live News στο MEGA, δείχνει τα όσα συνέβαιναν για μήνες, πριν και μετά από χειρουργεία, από τον εν λόγω γιατρό.

Σύμφωνα με καταγγελίες, τις περισσότερες φορές τα

χρήματα βρίσκονται μέσα σε φακελάκι, ενώ σε άλλες περιπτώσεις πηγαίνουν από χέρι σε χέρι.

Ο γιατρός αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη, ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, υποστηρίζοντας ότι όσοι του έδωσαν χρήματα το έκαναν μόνοι, χωρίς εκείνος να τους τα ζητήσει.

Όπως αναφέρει η δικογραφία, ο διευθυντής του νοσοκομείου απέσπασε, μόνο από πέντε περιπτώσεις που ταυτοποιήθηκαν, το συνολικό ποσό των

1.600 ευρώ, με τις έρευνες για την δράση του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν συνεχώς βίντεο που δείχνουν τις σχετικές δοσοληψίες.

Όλα άρχισαν τον Ιούλιο του 2020, οπότε ασθενής καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να δώσει το φακελάκι, για να κάνει εγχείρηση, καθώς ο γιατρός είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν πληρωνόταν εξτρά, δε θα έμπαινε στο χειρουργείο.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, θα ακολουθήσουν οχτώ καταγγελίες στην αστυνομία από ασθενείς και το στενό τους περιβάλλον, σύμφωνα με τις οποίες εκβιάστηκαν από τον γιατρό και αναγκάστηκαν να του δώσουν φακελάκι.

Στα βίντεο φαίνεται ο γιατρός να κάθεται στην ίδια θέση και να έχει απέναντι, είτε τους ίδιους τους ασθενείς, είτε ανθρώπους του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός τους, οι οποίοι ανοίγουν τις τσάντες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι φάκελοι να καταλήγουν στα χέρια του, με τον γιατρό να ευχαριστεί και να εύχεται περαστικά.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου φαίνεται άλλες φορές να αφήνει τα χρήματα για λίγο στο γραφείο και άλλες να τα βάζει στα γρήγορα μέσα στις

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020, σε ξαφνικό διπλό έλεγχο στο γραφείο του στο νοσοκομείο και στο σπίτι του, βρέθηκαν 54.350 ευρώ και 4.845 δολάρια.

Από την πλευρά του, για τα βίντεο, ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι κάποιοι του έδωσαν φακελάκια για ένα γεύμα, επειδή αισθάνονταν υποχρεωμένοι που τους έσωσε τη ζωή, με τους ασθενείς και τους συγγενείς διαψεύδουν την εκδοχή του.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ