Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυγκινητικές στιγμές στη Βουλή – Βουλευτές αγκαλιασμένοι θρηνούν για τη Φώφη Γεννηματά

Συγκινητικές στιγμές στη Βουλή – Βουλευτές αγκαλιασμένοι θρηνούν για τη Φώφη Γεννηματά

Εμφανώς συγκινημένοι Γ. Παπανδρέου και Κ. Σκανδαλίδης. Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους Β. Κεγκέρογλου, Ν. Γιαννακοπούλου και Άννα Καραμανλή. Η αγκαλιά της Σίας Αναγνωστοπούλου στη Ν. Γιαννακοπούλου

Συγκινητικές και ασυνήθιστες ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή καθώς η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σκόρπισε θλίψη και στην ολομέλεια του κοινοβουλίου με αποτέλεσμα η συγκίνηση των βουλευτών να ωθεί τον έναν να παρηγορεί τον άλλο.

Μάλιστα το κλίμα φορτίστηκε ιδιαίτερα όταν ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε τη διακοπή των κοινοβουλευτικών εργασιών για μια εβδομάδα, ενώ το κλίμα φορτίστηκε συγκινησιακά ακόμα περισσότερο όταν με φόντο την ανθοδέσμη στο έδρανο που άλλοτε καθόταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Εμφανώς συγκινημένοι, ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης στέκονταν όρθιοι στο πρώτο έδρανο, ενώ  ο γραμματέας της Κ.Ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Λίγο μετά ο Γιώργος Παπανδρέου έπεσε στην αγκαλιά του Κώστα Σκανδαλίδη και κάθισαν και οι δύο στις θέσεις ακριβώς δίπλα στο κενό έδρανο της Φώφης Γεννηματά, βουβοί, με το κεφάλι σκυφτό.

Απαρηγόρητες, καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους ήταν η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, καθώς και η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία έπεσε στην αγκαλιά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου με τη Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ