Χρυσή Αυγή – Νέα πρόκληση στη Θεσσαλονίκη – Ετοιμάζει νεοναζιστική φιέστα στις 8 Οκτωβρίου

Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να κάνει νεοναζιστική φιέστα στη Θεσσαλονίκη, στον απόηχο των επιθέσεων σε Σταυρούπολη και Νέο Ηράκλειο.

Νεοναζιστική φιέστα στον ένα χρόνο από την καταδίκη της ως εγκληματικής οργάνωσης, ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη. Οι υμνητές του Χίτλερ επιδιώκουν να ξαναβγούν στους δρόμους, όπως έδειξαν με αιματηρό τρόπο οι επιθέσεις σε Σταυρούπολη και Νέο Ηράκλειο.

Οι χρυσαυγίτες και άλλες φασιστικές ομάδες, άλλωστε, επιχειρούν όλο το τελευταίο διάστημα να «εισβάλλουν» στα σχολεία για να «στρατολογήσουν» μαθητές, όπως καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί και γονείς, ενώ πρωτοστάτησαν στις επιθέσεις έξω και μέσα στις σχολικές μονάδες στην Σταυρούπολη και τον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια είχαμε τις επιθέσεις τόσο στα μέλη της ΚΝΕ στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, όσο και σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο Ηράκλειο. Τώρα, η Χρυσή Αυγή επιδιώκει να «κεφαλαιοποιήσει» αυτές τις επιθέσεις και να δείξει ότι είναι εδώ παρά την καταδίκη της ηγεσίας της και μελών της για την εγκληματική, ναζιστική δράση τους τον Οκτώβριο του 2020.

Προκλητικό σόου

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο σάιτ της νεολαίας της Χρυσής Αυγής (Μέτωπο Νεολαίας), ετοιμάζεται νεοναζιστικό σόου την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 20:00 το απόγευμα.

Στο νεοναζιστικό κάλεσμα αναφέρεται, ανάμεσα σε άλλα, ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχουν: «το Μέτωπο Νεολαίας, η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων, εκπρόσωποι Εθνικιστικών παρατάξεων τοπικής αυτοδιοίκησης και των πυρήνων της Βορείου Ελλάδος».

Να τονίσουμε ότι η φιέστα της Χρυσής Αυγής θα γίνει στη «Σάρισα», έναν χώρο από όπου, σύμφωνα με καταγγελίες, έχουν ξεκινήσει επιθέσεις κατά καιρούς, ενώ υποτίθεται ότι είναι ένα «πολιτιστικό στέκι».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ