Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣύζυγος Χρήστου Παυλίδη: «Πέθανε από καρκίνο και οι αντιεμβολιαστές έγραφαν ότι έφταιγε...

Σύζυγος Χρήστου Παυλίδη: «Πέθανε από καρκίνο και οι αντιεμβολιαστές έγραφαν ότι έφταιγε το εμβόλιο»

Αρνητές του εμβολίου διαδίδουν πως ο δημοσιογράφος Χρήστος Παυλίδης πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοιού και όχι από καρκίνο. Η σύζυγός του Σωτηρία Γάππα που έμεινε στο πλάι του δημοσιογράφου μέχρι τέλους οργισμένη ανέφερε πως έχει θυμώσει πολύ με όλα αυτά που διαβάζει.

«Δεν γίνεται. Θύμωσα πολύ. Με ποιο δικαίωμα» ανέφερε η σύζυγός του. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια λίστα με δεκάδες ανθρώπους που εμφανίζονται ως θύματα του εμβολίου. Και η Σωτηρία Γάππα ξεσπά: «Τι να της πω. Όχι μόνο στην κόρη μου, στον κόσμο».

Η Σωτηρία εκπαιδευτικός στο επάγγελμα έχει εμβολιαστεί. Πιστεύει στην επιστήμη και δηλώνει ότι αν χτιζόταν το τείχος ανοσίας από αυτούς που έπρεπε σήμερα δεν θα υπήρχε ζήτημα για τα παιδιά.

«Μα αν το έκαναν οι μεγάλοι, τα παιδιά μας θα τα άφηναν ήσυχα. Είναι θέμα παιδείας – ναι αν μου το επιτρέψει γιατρός θα το κάνω και την μικρή μου» υπογραμμίζει.

Η δημοσιοποίηση του θέματος για την υπόθεση της είναι ξεκάθαρη. «Πρέπει να ανοίξουμε και εμείς τα στόματα μας. Αρκετά τους αφήσαμε να μας τρομοκρατούν. Λένε ψέματα και πρέπει να το μάθει ο κόσμος» προσθέτει η Σωτηρία Γάππα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ