Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυντετριμμένη η μητέρα του δολοφόνου: «Το παιδί μου έφτασε στα όρια του,...

Συντετριμμένη η μητέρα του δολοφόνου: «Το παιδί μου έφτασε στα όρια του, δεν θα πω τίποτα για την κοπέλα»

Η μητέρα του δολοφόνου, που αφαίρεσε τη ζωή της συντρόφου του στη Ρόδο, μίλησε στις εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα» και LIVE NEWS και δίνει τη δική της διάσταση στην υπόθεση της γυναικοκτονίας.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «το παιδί μου είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε. Δεν μπορώ να πω πράγματα για τη κοπέλα γιατί είναι νεκρή, δεν μπορώ να πω. Παιδεύτηκε το παιδί μου πολύ, πόνεσε και δεν άντεξε, πόνεσε….πόνεσε…Δεν μπορώ να πω για τη κοπέλα, δεν θα πω τίποτα για εκείνη. Έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ. Την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε. Μόνο αυτό θα πω τίποτε άλλο. Χρυσό παιδί ήταν το παιδί μου», ενώ ο πατέρας του πρόσθεσε «είχα ένα θαυμάσιο παιδί, ένα καλό παιδί, αυτό μόνο έχω να πω».

Και συμπλήρωσε η μητέρα «έγινε το γεγονός;…Τελείωσε. Έφυγε το παιδί μου; Ήταν και οι δύο δυναμικοί. Δεν ρίχνω βάρος σε κανέναν. Κι ο γιος μου έκανε απλά λάθος επιλογές. Κι ήταν πολύ ευαίσθητος. Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα. Δεν κατηγορώ καμία, καμία δεν κατηγορώ. Καμία. Η κάθε μία κατά τη δύναμή της. Το παιδί μου έμπλεξε με λάθος άτομα. Το παιδί μου είναι καλό. Έμπλεξε λάθος. Απλά».

Η μητέρα του δολοφόνου επιρρίπτει ευθύνες και στους δύο για την κατάληξη αυτή

Παράλληλα, έριξε ευθύνες και στους δύο, λέγοντας «είχαν ένα κακό. Ένα κακό… και οι δύο έψαχναν… δεν ξέρω… εκείνη έκανε την αρχή, ακολούθησε και ο δικός μου… Έψαχνε το παρελθόν ο ένας του άλλου… και με ποιους, και με πόσους και με τι και μ’ αυτό… Χαζομάρες… Κι εκείνος είχε… την αγαπούσε κι ήθελε να την κρατήσει. Μου λέει ‘μαμά, όλα διορθώνονται’. Του λέω ‘δεν βελτιώνονται οι άνθρωποι…’…’Ναι, αλλά ρε μάνα, την αγαπάω’. Κι εκείνη μια μέρα έφυγε. Κατέβασε τις κουρτίνες, κατέβασε… πήρε τα σεντόνια, πήρε τις πετσέτες, ό,τι είχε φέρει μέσα στο σπίτι. Τέσσερις η ώρα το πρωί έφυγε. Κι 7 του μήνα, παραμονή στο γενέθλιο της Παναγίας, ξαναγύρισε η Ντόρα. Της λέω ‘αγάπη μου, κοριτσάκι μου, δεν ανοίγουμε τη πόρτα και φεύγουμε, δεν παραιτούμαστε έτσι’. Οκτώ φορές είχε φύγει και κοπάναγε τις πόρτες».

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του σε προηγούμενη σύντροφό του, πριν φτάσει στη γυναικοκτονία, επεσήμανε «είναι λογικό ένας άνθρωπος 33 ετών, που έχασε το φως του από τη μια στιγμή στην άλλη, να έχει ένταση. Να έχει νεύρα. Είναι λογικό. Κι η κοπέλα, επειδή έπρεπε να τον φροντίζει, έπρεπε… Κι εκείνη τον παράτησε γιατί έπαθε το ατύχημα, το κατάλαβες; Ξέρεις τι είπε; ‘Εγώ νοσοκόμα του δε θα γίνω’. Τα λένε όλα από την πλευρά τους».

Τέλος, η μητέρα του δολοφόνου έκανε λόγο για ενδοοικογενειακή βία με θύματα άνδρες, σημειώνοντας «η ενδοοικογενειακή βία δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Αφορά και τους άνδρες. Κι αυτό δεν το έλεγε ποτέ γιατί δεν ήθελε. Ντρεπόταν. Λέει ‘ρε μάνα, εγώ θα βγω έξω στη κοινωνία και θα πω ότι με χτύπησε γυναίκα;’ Ρίχνουν ξύλο και οι γυναίκες… σήμερα. Δεν ρίχνουν μόνο οι άνδρες» υποστηρίζει η μητέρα του 42χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ