Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Η Δώρα ήλπιζε φέτος τα γενέθλιά της να είναι καλύτερα… αλλά δεν πρόλαβε να τα γιορτάσει – Δείτε τι έγραφε

Η άτυχη γυναίκα, θύμα μιας ακόμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα, σε λίγο καιρό θα γινόταν 32 χρονών, αλλά δεν πρόλαβε καθώς σήμερα το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητό της ο σύντροφός της τη δολοφόνησε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του

Σε κατάσταση σοκ παραμένει το πανελλήνιο, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο.

Η άτυχη γυναίκα, θύμα μιας ακόμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα, σε λίγο καιρό θα γινόταν 32 χρονών, αλλά δεν πρόλαβε καθώς σήμερα το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητό της ο σύντροφός της τη δολοφόνησε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα

Η Δώρα ήταν εκπαιδευτικός και ένα κορίτσι γεμάτο με όνειρα.

Η ιστοσελίδα nassosblog.gr, δημοσιεύει φωτογραφίες από τα περσινά της γενέθλια, στις οποίες φαίνεται χαρούμενη να χορεύει και να διασκεδάζει με τους φίλους της.

Πέρυσι πόζαρε χαμογελαστή κρατώντας τη τούρτα της και είχε γράψει σε ποστ: «Και κάπως ετσι… Έφτασα αισίως στα 31!! Περίεργα γενέθλια τα φετινά, η αλήθεια! Σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου ευχηθείτε!! Σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία, ευτυχία, όμορφες στιγμές, ελπίδα και υπομονή..!! Φιλιά πολλά!!»

Δυστυχώς τα φετινά γενέθλια δεν πρόλαβε να τα γιορτάσει…

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ