«Ήμουν ο μόνος εμβολιασμένος»: 58χρονος νόσησε βαριά και νοσηλεύτηκε, 5 μήνες μετά το εμβόλιο

Συγκλονίζει η μαρτυρία 58χρονου που νοσηλεύθηκε στο «Σωτηρία» με κορωνοϊό 5 μήνες μετά το εμβόλιο

Ο 58χρονος Παναγιώτης ήταν πλήρως εμβολιασμένος από τον περασμένο Μάρτιο όμως τον «χτύπησε» ο κορωνοϊός και νόσησε 5 μήνες μετά με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία.

«Με λίγα λόγια αν δεν το ζήσεις…δεν μπορείς να το νιώσεις», είπε ο Παναγιώτης Ανυφαντής, πρώην ασθενής κορωνοϊού μιλώντας στο MEGA.

«Με έσωσε το εμβόλιο. Το πιστεύω ότι με έσωσε το εμβόλιο…», είπε.

«Τις περισσότερες ώρες καθόμουν μπρούμυτα για να αναπνέω και έτσι ούτε μηνύματα δεν μπορούσα να στείλω στην οικογένεια», πρόσθεσε.

«Ο διπλάνος του λέω έχεις κάνει εμβόλιο; Είμαι αθλητικός τύπος. Κάθε μέρα πήγαινα και γύριζα με το ποδήλατο μου για μπάνιο από τη Νέα Ιωνία στο Φάληρο. Δεν περίμενα να το κολλήσω» ανέφερε ο 58χρονος.

«Μετά από λίγες μέρες έφεραν έναν άλλον ίδια ηλικία με έμενα χάλια…και μετά από λίγο σε άλλη κλινική έφεραν και την κόρη του 31 ετών».

«Λέω να σας ρωτήσω κάτι μου λέει πες τε μου. Κι εγώ που το έκανα το εμβόλιο στην ίδια θέση είμαι. Η απάντηση της ήταν σε τόνο αυστηρό : Κύριε Ανυφαντή, αν δεν είχατε κάνει το εμβόλιο δεν ξέρω αν θα μιλήσουμε τώρα μαζί ή που άλλου θα βρισκόσασταν…», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Τι (δεν) θα έλεγα σε έναν αντιεμβολιαστή»

Ο Παναγιώτης Ανυφαντής είναι η ζωντανή απόδειξη πως οι 9 στους 10 που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας είναι ανεμβολίαστοι.

«Ούτε συζήτηση. Είναι όλοι ανεμβολίαστοι. Ήμουν 10 μέρες όλα τα περιστατικά ήταν ανεμβολίαστοι».

«Σε αντιεμβολιαστή δεν θα έλεγα κάτι γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει κώδικας επικοινωνίας. Σε φοβισμένους θα έλεγα να πάνε να κάνουν το εμβόλιο και να κλείσουν τα αυτιά τους», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο

https://www.megatv.com/embed/?p=493402

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ