Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒρέθηκαν γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Βρέθηκαν γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Γκαζάκια βρέθηκαν στο δασάκι της Αργυρούπολης, όπως αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού Γιάννης Κωνσταντάτος. “Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στη βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια, με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν” έγραψε ο κ. Κωνσταντάτος.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Όπως σημείωσε, τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες ο κ. Κωνσταντάτος είχε γνωστοποιήσει ότι είχε εντοπιστεί μεγεθυντικός φακός τοποθετημένος σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από πεύκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ