Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Τελική Ημερίδα Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων, Εισαγωγέων & Επισκευαστών Δικύκλων»

«Τελική Ημερίδα Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων, Εισαγωγέων & Επισκευαστών Δικύκλων»

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελική διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Ολοκλήρωση της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε νέες δεξιότητες και επίκαιρες γνώσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας» για όλους τους ενδιαφερόμενους ανά την Ελλάδα. Η ημερίδα ξεκίνησε στις 14.00 και πραγματοποιήθηκε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex.

Όσοι παρακολούθησαν τις εργασίες της διαδικτυακής ημερίδας, μπόρεσαν να ενημερωθούν για την ολοκλήρωση και τα αποτελέσματα της Πράξης, ενώ αναδείχθηκε και η αξία της τηλεκατάρτισης στην εποχή του Covid-19.

Στην διαδικτυακή ημερίδα του ΠΑΣΕΕΕΔ συμμετείχαν πλήθος ομιλητών. Η κα. Γεωργία Δημητροπούλου ως υπεύθυνη του οικονομικού αντικειμένου και μέλος της ομάδας έργου η οποία τόνισε τα βασικά στοιχεία της Πράξης, ο κ. Χριστόπουλος Αλέκος συντονιστής κατάρτισης του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική ο οποίος μίλησε για το πως υλοποιήθηκε η Πράξη εν μέσω πανδημίας και πως αντιμετωπίστηκαν οι ειδικές συνθήκες που εμφανίστηκαν, η κα. Λαμπρογιώργου Φωτεινή, συντονίστρια του φορέα πιστοποίησης DQS ΕΛΛΑΣ, η οποία αναφέρθηκε στα οφέλη των συμμετεχόντων μέσα από την συγκεκριμένη πιστοποίηση, καθώς και ο κος Μπαξεβάνης Δημήτριος, αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΕΕΕΔ και υπεύθυνος Πράξης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην συμβολή του ΠΑΣΕΕΔ για την υλοποίηση της Πράξης καθώς και στα οφέλη που προέκυψαν από αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:

www.paseeed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ