Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠετάνε άχρηστο υλικό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πετάνε άχρηστο υλικό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Στην εκκαθάριση του άχρηστου υλικού του νοσοκομείου οφείλεται η εικόνα με άχρηστα και ογκώδη αντικείμενα, που όμως δεν επηρεάζει τις παρεχόμενες υπηρεσίας υγείας, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του το Γραφείο της διοικήτριας του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένης Αλειφέρη.

Στην ανακοίνωση το Γραφείο της διοικήτριας κάνει λόγο για οφειλόμενη από το παρελθόν απόσυρση και καταστροφή πολλών ετών άχρηστου υλικού και αναφέρει αναλυτικά:

“Το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας εξελίσσεται η «οφειλόμενη» από το παρελθόν διαδικασία καταγραφής, απόσυρσης και καταστροφής άχρηστου, πολλών ετών, υλικού (ιατροτεχνολογικού, Η/Υ κ.λπ.). Προστιθέμενων δε και των τρεχουσών δράσεων ανακαίνισης και αναβάθμισης ιατροτεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού, δημιουργούνται συνθήκες κινητικότητας άχρηστων και εν μέρει ογκωδών αντικειμένων. Η εξελισσόμενη διαδικασία απόσυρσης ουδόλως επηρεάζει ή υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες, καθώς αυτή εξελίσσεται στον προαύλιο χώρο ή σε χώρους τους υπογείου του νοσοκομείου, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες για τη διαχείριση του δημοσίου υλικού.

Προς αποφυγή πάσης παρερμηνείας και εκμετάλλευσης της δημιουργηθείσας παραπάνω συνθήκης, λόγω της προβλεπόμενης και γνωστής άλλωστε διαδικασίας, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη εκκαθάριση και απόσυρση του πολυετούς άχρηστου υλικού για την απαραίτητη, προ πολλού, χωροταξική ανακούφιση όλων των χώρων του νοσοκομείου.

Τέλος, η εικόνα του Τμήματος Χημειοθεραπειών είναι και θα συνεχίσει να παραμένει άψογη παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ