Δείτε τα 300 νέα μοντέλα αυτοκινήτων που δεν «πληρώνουν» τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα

Το carandmotor.gr σας παρουσιάζει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς που «απαλλάσσουν» τον ιδιοκτήτη τους από την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

Στις αρχές της φετινής χρονιάς και με αφορμή το αυστηρότερο πρωτόκολλο μέτρησης ρύπων και κατανάλωσης WLTP, άλλαξε ο υπολογισμών των τελών κυκλοφορίας των καινούργιων αυτοκινήτων που ταξινομούνται στη χώρα μας.

Πλέον, τα αυτοκίνητα που εκπέμπουν έως 122 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο παίρνουν το πολυπόθητο «ελευθέρας» και εξαιρούνται από την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

Όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και παρακάτω, το παραπάνω όριο που ισχύει, πλέον, δημιουργεί μια λίστα 300 σχεδόν αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς για τα οποία δε θα χρειαστεί να πληρώσετε ετήσια τέλη κυκλοφορίας!

Στην παρακάτω λίστα περιλαμβάνονται μοντέλα όλων των κατηγοριών, ακόμη και προτάσεις αρκετών χιλιάδων ευρώ και πολλών ίππων, κάτι που δείχνει πως η εξέλιξη της τεχνολογίας προχωρά με γοργούς ρυθμούς βοηθώντας τα νέα μοντέλα να μειώσουν τους ρύπους τους και να έχουν έτσι μηδενικά τέλη.

Δείτε όλη τη λίστα των μοντέλων στο carandmotor.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ