Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠοινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες για την πρωτοφανή επίθεση στην παραλία Αγίας...

Ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες για την πρωτοφανή επίθεση στην παραλία Αγίας Μαρίνας

Ποινική δίωξη για «απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο» σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε η Εισαγγελία, σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν μετά από τη σοκαριστική καταγγελία 26χρονης ότι της επιτέθηκαν έξι άτομα έξω από την παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, το απόγευμα της Κυριακής. 

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ενώ η Αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους τέσσερις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν,παρακολουθούσαν και δεν της επιτεθηκαν, αλλά ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία με τον σύντροφό της, έμεινε μόνη στο χώρο στάθμευσης όταν μια ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό.

Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μαλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live σε ιστοσελίδα.

Πηγή:cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ