Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Πλησιάζει η στιγμή που θα επέμβουμε σε κορονοπάρτι»

«Πλησιάζει η στιγμή που θα επέμβουμε σε κορονοπάρτι»

Οι προειδοποιήσεις κορυφαίας πηγής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Πονοκέφαλος έχουν γίνει για την κυβέρνηση τα κορονοπάρτι που δεν έχουν τελειωμό παρά τις παρεμβάσεις εισαγγελέα.

Κορυφαία πηγή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 προανήγγειλε πλέον αλλαγή πλεύσης στην πολιτική  αντιμετώπισης των κορονοπάρτι, που πληθαίνουν και απειλούν τη δημόσια υγεία με νέα διάδοση της πανδημίας.

Σε ερώτηση γιατί δεν επενέβη η αστυνομία στα διαδοχικά κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ και ενώ έχουν προηγηθεί 3 εισαγγελικές παραγγελίες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η απάντηση, που δόθηκε ήταν η εξής:

«Είμασταν εκεί. Κάνουμε συνεχείς ελέγχους εξωτερικά και περιμετρικά. Το Αριστοτέλειο έχει 37 εισόδους. Ελέγχουμε αυτοκίνητα, σταματάμε αυτά με τα ηχοσυτήματα αλλά δεν θα μπορούσαμε ένα επέμβουμε με 3000 άτομα θα έπεφταν χημικά, θα είχαμε συμπλοκές τραυματισμούς και θα γινόταν κόλαση. Η αστυνομία είναι παρούσα κάνει συνεχείς ελέγχους και προληπτικά και κατασταλτικά».

Στο ερώτημα γιατί η αστυνομία δεν επενέβη στο κορονοπάρτι στην Πάτρα και αν θα συνεχίσει να είναι θεατής σε επικίνδυνες για την δημοσία υγεία εκδηλώσεις, η κορυφαία πηγή του ΥΠΡΟΠΟ, απάντησε:

«Κάποια στιγμή θα γίνει και επέμβαση. Πλησιάζει αυτή η στιγμή». Σε επόμενη ερώτηση για το αν αυτό γίνει την άλλη Παρασκευή ή το άλλο Σάββατο η ίδια πηγή σχολίασε πως «μπορεί και πιο γρήγορα. Μπορεί και απόψε αν χρειαστεί. Έχουμε ήδη παρέμβει προληπτικά και κατασταλτικά σε πλατείες της Αθήνας όπως στο Περιστέρι και την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη».

πηγη: news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ