Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΧαλάρωση μέτρων: Πότε θα αυξηθούν σε 200 οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις γάμων...

Χαλάρωση μέτρων: Πότε θα αυξηθούν σε 200 οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις γάμων – Όλες οι πληροφορίες

Τι θα γίνει με την επέκταση του ωραρίου των μετακινήσεων

——–

Τα επόμενα βήματα της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού θα τεθούν στο «τραπέζι» της επιτροπής λοιμωξιολόγων, οι οποίοι θα συνεδριάσουν σήμερα στο υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο, όπως ανέφερε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, δεν αναμένεται να προκύψει κάτι σημαντικό από τη συνεδρίαση της επιτροπής, καθώς θα αφορά κυρίως υγειονομικά πρωτόκολλα του τουρισμού.

Τι θα γίνει με την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ενδεχομένως να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το νυχτερινό ωράριο κυκλοφορίας και μία ορατότητα για την επανεκκίνηση κι άλλων δραστηριοτήτων το επόμενο διάστημα, ανέφερε στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Πρόθεση της κυβέρνησης, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Alpha, είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινάει κατά μισή ή μία ώρα αργότερα,  δηλαδή είτε από τη 01:00 τα ξημερώματα είτε από τη 01:30. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, να καταργηθεί μετά τις 15 Ιουνίου.

Πότε θα αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων στους γάμους

«Υπάρχει μία συζήτηση για τους γάμους και τις δεξιώσεις. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα» δήλωσε η κ. Πελώνη.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο διπλασιασμός των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμου. Από τους 100 που ισχύει σήμερα, ο αριθμός θα φτάσει τους 200, κάτι που, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιουλίου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ