Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Συντετριμμένη η γιαγιά του παιδιού που σκοτώθηκε σε βόθρο – «Εδώ...

Θεσσαλονίκη: Συντετριμμένη η γιαγιά του παιδιού που σκοτώθηκε σε βόθρο – «Εδώ το είχαμε το μωρό μας»

H γιαγιά του μόλις 18μηνων αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο από την πτώση του στο φρεάτιο αποχέτευσης που βρίσκεται πίσω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης, σπάει τη σιωπή της και μιλάει.

“Κάθε μέρα το μωρό ήταν στο σπίτι μας”, λέει η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία εμφανώς σοκαρισμένη από το τραγικό περιστατικό προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Το άσχημο παιχνίδι που επιφύλαξε η μοίρα στην οικογένειας της, αδυνατεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Τα λίγα δευτερόλεπτα που το μόλις 18 μηνών εγγόνι της διέφυγε από την προσοχή της ήταν αρκετά για να συμβεί το ανεπανόρθωτο κακό.

Με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της, προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Να βρει ή ίδια δύναμη αλλά και να δώσει κουράγιο στην κόρη και στον γαμπρό της. Καθισμένη σε μια καρέκλα στην αυλή του σπιτιού της καταφέρνει να μας ψελλίσει λίγα λόγια.Όπως αποκαλύπτει στο newsit.gr η ίδια μαζί με τον σύζυγο της είχαν αναλάβει την καθημερινή φροντίδα του εγγονού της, τις ώρες που η κόρη της βρισκόταν στην εργασία της. “Κάθε μέρα ήταν εδώ το μωρό. Εμείς το κοιτούσαμε το παιδί. Η κόρη μου πότε δούλευε, πότε δεν δούλευε” λέει στο newsit.gr η γιαγιά του άτυχου άγριου.

Πηγή:newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ