Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠήλιο: Πήγε να πιει φυτοφάρμακο για να… μην κολλήσει πάλι κοροναϊό

Πήλιο: Πήγε να πιει φυτοφάρμακο για να… μην κολλήσει πάλι κοροναϊό

Ένας 66χρονος από το Πήλιο θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του πίνοντας φυτοφάρμακο λόγω της περιπέτειάς του με τον κοροναϊό.

Οι φόβοι πως μπορεί να νοσήσει εκ νέου από κοροναϊό αλλά και ότι μπορεί να μην γίνει εντελώς καλά, ώθησαν έναν άνδρα να κάνει κάτι τραβηγμένο.

Ένας 66χρονος από το Πήλιο θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του πίνοντας φυτοφάρμακο λόγω της περιπέτειάς του με τον κοροναϊό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ο άνδρας νόσησε πρόσφατα από κοροναϊό και κατέβαινε τις σκάλες του σπιτιού του κρατώντας ένα μπουκάλι με γεωργικό φάρμακο, ώσπου ένας άνθρωπος τον είδε και ειδοποίησε την οικογένειά του.

Όπως αναφέρεται, ο 66χρονος που ζει μαζί με τη σύζυγό του, τον περασμένο Ιανουάριο προσβλήθηκε από κοροναϊό και παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές από τη νόσο: δηλαδή, νοσηλεύτηκε για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο Βόλου αν και τελικά δεν διασωληνώθηκε.

Ωστόσο, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να επανέλθει, καθώς νοσηλευόταν για 1,5 μήνα και συνέχισε την αποθεραπεία σε παθολογική κλινική και τελικά μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης για περαιτέρω νοσηλεία.

Επέστρεψε στο σπίτι του το Πάσχα αν και ψυχολογικά βρίσκονταν ακόμη σε άσχημη κατάσταση και σε συνδυασμό με τους φόβους πως μπορεί να νοσήσει ξανά μιας και δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί, ωθήθηκε σε αυτή την απελπισμένη ενέργεια.

Πάντως, ένας γείτονας τον είδε με το φυτοφάρμακο στο χέρι και ειδοποίησε αμέσως τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να λήξει ο κίνδυνος.

Πηγή:in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ