Συνάντηση Αυγερινοπούλου με Επίτροπο Βεστάγκερ για το Πάτρα – Πύργος

Με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα Μαργκρέτε Βεστάγκερ, συναντήθηκε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας τους, στην οποία έθεσε, για άλλη μια φορά, την ανάγκη ταχείας ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την τελική έγκριση του αυτοκινητοδρόμου Πάτρας – Πύργου από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο της δια ζώσης συνάντησής τους, η κα Βουλευτής μετέφερε τη «φωνή» των κατοίκων της Ηλείας για την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης του τμήματος της Ολυμπίας Οδού, Πάτρα – Πύργος. Είναι ένα εξόχως σημαντικό ζήτημα οδικής ασφάλειας, για το οποίο ζήτησε η κα Αυγερινοπούλου την κατά προτεραιότητα μέριμνα της Εκτελεστικής Αντιπροέδρουγια να ολοκληρωθεί τάχιστα η διαδικασία εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η κα Βεστάγκεραναγνώρισε, πράγματι, την σπουδαιότητα υλοποίησης του αυτοκινητοδρόμου και ενημέρωσε ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να χαίρουν της οδικής ασφάλειας που τους αρμόζει. Σημείωσε δε ότι έχει εξαιρετική και αποτελεσματικότατη συνεργασία με την Κυβέρνηση.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση της κα Αυγερινοπούλου με την κα Βεστάγκερ για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος, ενώ θυμίζουμε ότι η κα Βουλευτής είχε πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων στις Βρυξέλλες και με τους χειριστές της υπόθεσης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Φεβρουάριο του 2019.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ