Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜε αυτό τον καιρό θα σουβλίσουμε τον Οβελία – Η πρόγνωση για...

Με αυτό τον καιρό θα σουβλίσουμε τον Οβελία – Η πρόγνωση για όλη την ημέρα του Πάσχα

«Ανήμερα του Πάσχα ο καιρός θα είναι καλός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με σκόνη από την Αφρική και με αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα πυκνώνουν» σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο και τα όσα είπε στο newsit.gr. 

Κατά τον ίδιο, δε θα πρέπει να περιμένουμε σούβλισμα του οβελία με λιακάδα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά με… διακοπές από συννεφιά. 

«Θα έχουμε περάσματα από αραιές νεφώσεις και το πρωί και το μεσημέρι αλλά και τις βραδινές ώρες και στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά αλλά και στο Αιγαίο.

Μόνο νωρίς το πρωί στο Αιγαίο, μέχρι τις 11 – 12 το μεσημέρι θα έχουμε περισσότερη ηλιοφάνεια. Κάτι το οποίο δε θα συμβαίνει στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, όπου από νωρίς το πρωί, από τις 7 – 8 – 9 οι αραιές νεφώσεις θα έχουν κάνει την εμφάνισή τους». 

Τουλάχιστον δε θα βρέξει

«Δεν περιμένουμε πουθενά βροχοπτώσεις. Βέβαια θα έχουμε θολούρες στην ατμόσφαιρα και περιορισμό της ορατότητας λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης σκόνης από τη Βόρεια Αφρική» λέει στο newsit.gr ο Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχουμε «πολύ ανεβασμένες τιμές στον υδράργυρο! Στους 32 με 33 και πιθανόν στους 34 βαθμούς στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα και στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές.

Στους 35 με 36 στην Κρήτη όπου για άλλη μία ημέρα θα έχουμε ρεκόρ θερμοκρασιών». 

Νεφώσεις και σκόνη στην Αττική

«Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και σκόνη από την Αφρική, με το υδράργυρο στους 32 βαθμούς κελσίου αργά το μεσημέρι, ίσως τοπικά και λίγο παραπάνω. Ζέστη βέβαια θα κάνει και αυξημένες τιμές στην υγρασία θα έχουμε. Πάντως οι ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και για τις περισσότερες περιοχές της χώρας και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας του Πάσχα». 

πηγη: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ