Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ σήμερα και αύριο, Μεγάλο Σάββατο

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ σήμερα και αύριο, Μεγάλο Σάββατο

Από τις εννέα το πρωί θα είναι ανοιχτά σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ σ’ ολόκληρη τη χώρα.

Σε λίγη ώρα ξεκινά το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ ανά την Ελλάδα. Ειδικότερα, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή τα σούπερ μάρκετ θ’ ανοίξουν στις εννέα και θα κατεβάσουν ρολά στις 7 το απόγευμα.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν από τις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της είναι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, και το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τα οποία θ’ ανοίξουν στη 1 μετά το μεσημέρι και θα κλείσουν και αυτά στις 7 το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα ξεκινήσουν να δουλεύουν στις 7 το πρωί και να κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου, τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, αλλά και την Τρίτη 3 Μαΐου (λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς) τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού παραμένει σε ισχύ το μέτρο της αποστολή SMS στο 13032 και το ραντεβού για click away ή click inside, με χρονικό περιθώριο τριών ωρών.

Επιπλέον, όσοι το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν έντυπο – βεβαίωσης κίνησης ή χειρόγραφη βεβαίωση ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ